Postbus 87 | 2501 CB Den Haag
Bezoekadres:
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
(alleen op afspraak)

Home » Bomenkap advocaat
Streven naar een betere wereld
Deskundige rechtsbijstand
Diverse rechtsgebieden

Tegen de kap van bomen een advocaat inschakelen

bomen advocaten

Als u bomenkap wilt voorkomen, is het raadzaam om een advocaat in de arm te nemen. Bij Utopie Advocaten staan we organisaties bij die een betere wereld voor mens, dier en milieu nastreven. Wilt u bomenkap tegengaan voor een beter klimaat? We helpen u graag verder.

Heeft u een juridisch probleem?

Bomen beschermen tegen bomenkap met een professionele advocaat

We helpen u als advocaat graag bij het tegengaan van bomenkap. Voor het kappen van bomen is vaak een omgevings- of kapvergunning nodig en dit is geregeld in het omgevingsrecht. We zijn gespecialiseerd in het natuurbeschermingsrecht, wat onderdeel is van het omgevingsrecht en waarin de bescherming van bomen is geregeld. Ondernemers en overheden zijn creatief in het omzeilen van deze regelgeving. We staan initiatieven en burgers bij die natuurwaarden willen beschermen. U kunt ons ook inschakelen voor andere zaken die van belang zijn voor een betere wereld voor mens, dier en milieu, zoals het tegengaan van jagen en de jacht.

Marco van Duijn en Etienne Prins

Schakel onze hulp in en ga bomenkap tegen

Wilt u bomenkap tegengaan met hulp van een gespecialiseerde advocaat? Of wilt u meer informatie over het natuurbeschermingsrecht? Ons ervaren team is u graag van dienst met juridische hulp en advies. Ook voor andere rechtsgebieden kunt u bij ons terecht, zoals het dierenrecht en huurrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 070-78 300 20 of door een e-mail te sturen naar info@utopie.nl.