Postbus 87 | 2501 CB Den Haag
Bezoekadres:
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
(alleen op afspraak)

Home » Dierenrecht advocaat
Streven naar een betere wereld
Deskundige rechtsbijstand
Diverse rechtsgebieden

Bescherming van het dierenrecht door een advocaat

Wilt u voor dierenrecht een advocaat inschakelen? Bij Utopie Advocatensteunen we initiatieven die zich inzetten voor het naleven van regels die door mensen gehouden dieren bescherming bieden. Deze regels hebben tot doel het welzijn van dieren te verbeteren. U kunt bij ons terecht als u een advocaat wilt inschakelen voor zaken omtrent dierenrechten en dierenwelzijn.

Heeft u een juridisch probleem?

Voor zaken omtrent dierenrecht een gespecialiseerde advocaat inschakelen

Als advocaat zijnde zetten we ons in om organisaties en bedrijven te ondersteunen die een betere wereld nastreven voor mens, dieren en milieu. We hebben al vele klanten geholpen met het bereiken van hun doelen. Helaas lijden veel door mensen gehouden dieren vandaag de dag nog steeds. De Wet dieren stelt bepaalde eisen aan het dierenwelzijn die de ergste misstanden tegengaan, bijvoorbeeld bij veetransporten en in de veehouderij. Als advocaat gespecialiseerd in dierenrecht, streven we een betere bescherming van dieren na en zetten we ons in voor het verbeteren van de rechten van dieren en het dierenwelzijn. Dit doen we door organisaties te steunen die zich inzetten voor het naleven van de Wet dieren en andere wetten die gehouden dieren nog enigszins beschermen. U kunt ons als advocaat ook inschakelen voor de bescherming van wilde dieren en de natuur.

Voor welke rechtsgebieden schakelt u ons nog meer in?

Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden die allemaal belangrijk zijn voor een betere wereld, zoals het dierenrecht. We staan organisaties bij die verder kijken dan enkel hun eigen belang. U schakelt ons in voor onder andere:

Marco van Duijn en Etienne Prins

Schakel ons in als advocaat voor het verbeteren van het dierenwelzijn

Heeft u een juridisch probleem met betrekking tot dieren waarvoor u de hulp in wilt roepen van een gespecialiseerde advocaat? Of u nu een advocaat nodig heeft voor het verbeteren van het dierenwelzijn of voor het demonstratierecht; wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 070-78 300 20 of door een e-mail te sturen naar info@utopie.nl.