Postbus 87 | 2501 CB Den Haag
Bezoekadres:
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
(alleen op afspraak)

Etienne Prins

‘Ik help duurzame en sociale bedrijven en organisaties om hun doelen te bereiken, door bij te dragen aan groei en professionalisering. Hierbij denk ik graag mee als een ‘in house-lawyer’; ik help met onderhandelingen, stel contracten op en verdedig in procedures. Ook functioneer ik als vraagbaak op het gebied van privacy en bescherming van persoonsgegevens.

Gedurende 20 jaar werkte ik als senior jurist en senior strategisch adviseur. Onder meer voor de overheid als juridisch specialist en adviseur op het gebied van handhaving en toezicht (nationaal en internationaal, EU/VN). Verder heb ik ruime ervaring in het omgevingsrecht en bestuursrecht in het algemeen.’

Mr. E.M. Prins staat bij de Nederlandse Orde van Advocaten ingeschreven op de rechtsgebieden Bestuursrecht, Huurrecht, Omgevingsrecht en het recht van Vereniging en Stichtingen.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Alle diensten van mr. E.M. Prins worden verricht onder deze Algemene Voorwaarden.