Postbus 87 | 2501 CB Den Haag
Bezoekadres:
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
(alleen op afspraak)

Over ons

Idealistisch advocatenkantoor in Den Haag

Groeien, effectiever opereren en de slagvaardigheid hebben om echt het verschil te maken. Kan uw ideële organisatie hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken? Utopie Advocaten richt zich op collectieve en ideële belangenbehartiging. We bieden niet alleen rechtsbijstand, maar helpen u ook bij de (politieke) strategie-ontwikkeling en professionalisering van uw organisatie. Zo staat u sterk om uw doelen te bereiken.

Waarop utopie?

De utopie spreekt al eeuwen tot de verbeelding. De utopie is echter geen blauwdruk die, eenmaal bereikt, af is. Veel meer dan dat belichaamt de utopie het verlangen naar een ideale wereld. Dit mag misschien onbereikbaar zijn, want mensen zijn verre van perfect, maar tegelijk is de het, als stip aan de horizon, essentieel voor het richten van het moreel en politiek kompas.

Vanuit deze gedachte hebben wij gekozen voor de naam Utopie. Utopie Advocaten omdat wij rechtsbijstand verlenen aan initiatieven die een ideale samenleving dichterbij willen brengen en Vrijplaats Utopie waarin de ontmoeting van idealen centraal staat. Dit onder het motto: wees realistisch, eis het onmogelijke!