Postbus 87 | 2501 CB Den Haag
Bezoekadres:
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
(alleen op afspraak)

Tarief

Zelf betalende klanten

Wij doen u in iedere zaak een passend aanbod en houden daarbij zover mogelijk rekening met uw draagkracht en het te verwachten resultaat. Wij proberen u zoveel mogelijk vooraf te informeren over de te verwachten kosten. Soms kunnen we vooraf zelfs een vaste totaalprijs afspreken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Rechtsbijstandverzekering

Ook als u een rechtsbijstandverzekering heeft, mag u zelf uw advocaat kiezen, zo heeft het Europese Hof van Justitie in 2013 bepaald. Dit recht heeft u ook als er eigenlijk geen advocaat verplicht is voor die procedure, zoals bij de kantonrechter of bestuursrechter.

Heeft u een rechtsbijstandverzekering en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan in overleg met ons contact op met uw verzekeraar.

Klanten met een laag inkomen

Heeft u een laag inkomen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor door de overheid gefinancierde rechtshulp. U moet wel rekening houden met een inkomensafhankelijke eigen bijdrage en mogelijke extra kosten. Wanneer u vooraf een doorverwijzing heeft gekregen van het Juridisch Loket kunt u korting krijgen op de eigen bijdrage. Kijk voor meer informatie op: www.rvr.org

Natuur- en milieuorganisaties

Ideële natuur- en milieuorganisaties met een eigen vermogen lager dan € 10.000,- komen soms in aanmerking voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. In dat geval betaalt u alleen een bescheiden eigen bijdrage en eventueel te maken extra kosten.

Extra kosten

Naast het salaris van de advocaat kunt u te maken krijgen met bijkomende kosten, zoals griffierecht, reiskosten en deurwaarderskosten. Wij brengen u zo veel mogelijk vooraf op de hoogte van bijkomende kosten. Als uw zaak wordt behandeld met door de overheid gefinancierde rechtsbijstand, vallen de deurwaarders- en reiskosten onder de toevoeging en komt u in aanmerking voor verlaagd griffierecht.