Postbus 87 | 2501 CB Den Haag
Bezoekadres:
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
(alleen op afspraak)

Home » Huurrecht advocaat Den Haag
Streven naar een betere wereld
Deskundige rechtsbijstand
Diverse rechtsgebieden

Voor huurrecht een advocaat inhuren in Den Haag

koffie in handen

Wilt u rechtsbijstand voor huurrecht en wilt u hiervoor een advocaat in Den Haag inschakelen? Bij Utopie Advocaten zetten we ons in voor uw belangen en idealen. Zoals onze naam doet vermoeden, zetten we ons in voor initiatieven die zich inspannen voor een groene en rechtvaardige wereld. Hoewel een perfecte wereld wellicht onbereikbaar is, dient ons verlangen ernaar wel als kompas om ons in te zetten voor een betere wereld.

Heeft u een juridisch probleem?

Voor huurrecht een advocaat in Den Haag inhuren die het verschil maakt

We zetten ons in voor de rechten van huurders en het woonrecht. Het huidige woningtekort  resulteert in een uitholling van de rechten van huurders. Als advocaat in Den Haag staan we u bij in zaken met betrekking tot het huurrecht. We zijn er voor huurders, maar ook voor belangenverenigingen en bewonerscommissies en sociale verhuurders. U kunt bij ons ook terecht voor andere diensten, zoals:

Marco van Duijn en Etienne Prins

Laat ons u bijstaan

Bent u op zoek naar professionele juridische hulp in zaken omtrent huurrecht of woonrecht en wilt u hiervoor een deskundige advocaat in Den Haag inschakelen? Voor meer informatie over onze dienstverlening neemt u contact met ons op door te bellen naar 070-78 300 20 of door een e-mail te sturen naar info@utopie.nl.