Postbus 87 | 2501 CB Den Haag
Bezoekadres:
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
(alleen op afspraak)

Home » Natuurbeschermingsrecht advocaat
Streven naar een betere wereld
Deskundige rechtsbijstand
Diverse rechtsgebieden

Een advocaat met kennis over natuurbeschermingsrecht

bomen advocaten

Bent u verwikkeld geraakt in een juridische kwestie omtrent het natuurbeschermingsrecht en wilt u graag een deskundige advocaat in de arm nemen? Dan biedt Utopie Advocatenuitkomst. We zijn gespecialiseerd in wetgeving met betrekking tot de natuur en als advocaat zijnde, staan we u graag bij en helpen we u bij het bereiken van uw doelen.

Heeft u een juridisch probleem?

Deskundige hulp bij een kwestie omtrent het natuurbeschermingsrecht van een advocaat

Bij Utopie Advocaten staan we organisaties bij die streven naar een groene en rechtvaardige wereld en we zijn gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. Als advocaat zijn we onder meer gespecialiseerd in het natuurbeschermingsrecht en we helpen u graag bij uw vraagstuk. Dit rechtsgebied is onderdeel van het omgevingsrecht waarin de bescherming van flora en fauna wordt geregeld. We helpen u bij het beschermen van de leefomgeving van plant- en diersoorten, bijvoorbeeld in natuurgebieden. Zo kunt u ons als advocaat inschakelen voor kwesties die te maken hebben met bomenkap en de bescherming van Natura 2000 gebieden. Ook bieden we rechtshulp en advies omtrent het jachtrecht en het doden van dieren in het kader van schadebestrijding. Voor welk  groen onderwerp u ons ook wilt inschakelen; wij zijn u graag van dienst.

Marco van Duijn en Etienne Prins

Bescherm de natuur

Het is ons doel om de wereld voor mens, dier en natuur. U kunt ons als advocaat niet alleen inschakelen voor hulp bij het natuurbeschermingsrecht, want we bieden ook rechtshulp bij andere onderwerpen dan natuur, zoals het dierenrecht of het huurrecht. Ons ervaren teamhelpt u graag verder. Neem voor vragen contact met ons op door te bellen naar 070-78 300 20 of door een e-mail te sturen naar info@utopie.nl.