Postbus 87 | 2501 CB Den Haag
Bezoekadres:
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
(alleen op afspraak)

Home » Omgevingsrecht advocaat Den Haag
Streven naar een betere wereld
Deskundige rechtsbijstand
Diverse rechtsgebieden

Omgevingsrecht waarborgen met een advocaat in Den Haag

bomen advocaten

Wilt u een in omgevingsrecht gespecialiseerde advocaat inschakelen in Den Haag? Bij Utopie Advocaten zijn we gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden en we staan u graag bij in uw juridische kwestie. We helpen organisaties en bedrijven die naar een betere wereld streven voor mens, dier én milieu.

Heeft u een juridisch probleem?

Een in omgevingsrecht gespecialiseerde advocaat in Den Haag inschakelen

Onder het omgevingsrecht vallen meerdere zaken. Het omgevingsrecht regelt alle activiteiten omtrent de fysieke leefomgeving. Dit betreft de wet- en regelgeving rondom milieu, water, natuur en ruimtelijke ordening. De ruimtelijke ordening wordt met name geregeld in bestemmingsplannen, en een verandering van een bestemmingsplan heeft mogelijk radicale gevolgen voor de leefomgeving. Wij staan u hierin bij met gedegen advies en we kunnen juridische procedures voor u uitvoeren. We zijn niet alleen gespecialiseerd in omgevingsrecht, maar u kunt ons als advocaat in Den Haag ook inschakelen voor kwesties omtrent de volgende rechtsgebieden:

Marco van Duijn en Etienne Prins

Laat ons u adviseren over uw juridische kwestie

Als advocaat zijnde helpen we organisaties die een advocaat nodig hebben voor kwesties omtrent het omgevingsrecht. Voor stichtingen die opkomen voor milieubelangen hanteert de Raad voor Rechtsbijstand bovendien voor particulieren en stichtingen een gunstige regeling met betrekking tot de eigen bijdrage. Ons team helpt u graag verder. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070-78 300 20 of door een e-mail te sturen naar info@utopie.nl.