openingstijden café
maandag t/m vrijdag
17.00 t/m 22.00 uur
en tijdens evenementen

Cindy

Juridisch medewerker bij Utopie Advocaten en lid van de coöperatie
Cindy

Ik denk dat vrienden mij zouden omschrijven als een rustig persoon die wel geniet van avondjes uit, maar ook graag thuis komt. Ik ben graag buiten en kan vooral erg genieten van wandelen of mountainbiken in het bos. Als Brabander in het westen mis ik die bossen wel, maar met het mooie duingebied om de hoek mag ik niet klagen! Net verhuisd van Leiden naar Den Haag kan ik niet wachten om de omgeving verder te verkennen.

Waarom ben je bij Utopie gekomen?

Als net afgestudeerde kreeg ik vorig jaar de kans om als juridisch medewerker bij Utopie Advocaten in met name het dieren- en natuurrecht te duiken. Twee gebieden die in de advocatuur nog niet al te veel vertegenwoordigd worden, maar hier gelukkig wel! Al snel kwam het café ter sprake en ben ik ook daar deel van gaan uitmaken als planner. Een erg leuke combinatie!

Wat is je leukste herinnering aan Utopie?

Vrij snel nadat ik bij Utopie begon, moest de bar helaas voor de tweede lockdown dicht. Ik kijk al wel met verlangen terug naar de vrijdagmiddagen die ik achter mijn laptopje in het café kon doorbrengen. Vergezeld van inspirerende mensen, sfeervolle muziek en heerlijke cappu’s is dat wel een hele bijzondere werkomgeving!

Voor welke idealen strijd je om dichter bij een Utopie te komen?

Als individu maak je zeker een verschil en dat probeer ik in mijn omgeving op een positieve manier te benadrukken. Want een glimlach op straat, een praatje met de buurman, alleen kopen wat je echt wilt hebben en stilstaan bij dat wat je eet en waarom, kunnen allemaal stapjes zijn die bijdragen aan die betere wereld.

Hoe ziet jouw Utopie er uit?

Mensen gebruiken geen dierlijke producten en leven in harmonie met de natuur en andere dieren. We geven de laatste twee meer ruimte, zijn minder gehaast en in staat van kleine dingen te genieten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin