openingstijden café
maandag t/m vrijdag
17.00 t/m 22.00 uur
en tijdens evenementen

Janthe

Barmedewerker en programma team
Janthe

Ik studeer International Studies aan Leiden Universiteit en ben erg geïnteresseerd in machtsrelaties in de wereld op gebied van politiek, geschiedenis, economie en cultuur. Allemaal onderwerpen die bij Utopie terug zijn te vinden!

Hoe en waarom ben je bij Utopie gekomen?

Toen ik mijn bachelor begon in Den Haag was ik op een kaartje met vega en vegan restaurants de stad aan het ontdekken en zag ook een advertentie van Utopie op de achterkant. Ik bezocht de website en wist meteen: hier wil ik werken! Sindsdien ben ik vooral erg blij met alle mooie mensen die ik heb ontmoet in het café en de mogelijkheden die Utopie biedt. Er is ruimte voor iedereen en voor allerlei evenementen.

Wat is je leukste herinnering aan Utopie?

Het meest bijzonder vond ik de door mij georganiseerde filmavond voor “For Sama” waarbij iedereen na de film bleef voor een fijn en open nagesprek. Dat vind ik het mooie aan Utopie, dat iedereen met elkaar in gesprek kan gaan en ideeën uit kan wisselen.

Wat zijn jouw idealen en hoe ziet je Utopia er uit?

Mijn persoonlijke idealen gaan van strijden voor feminisme, dierenrechten, gelijke behandeling en meer duurzaamheid, eigenlijk dus goed voor elkaar en de wereld zorgen. In mijn Utopia is er meer compassie en is het wat vaker lekker weer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin