Postbus 87 | 2501 CB Den Haag
Bezoekadres:
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
(alleen op afspraak)

Home » Stichting advocaat
Streven naar een betere wereld
Deskundige rechtsbijstand
Diverse rechtsgebieden

Een advocaat die uw stichting verder helpt

koffie in handen

Heeft u een stichting die zich inzet voor een betere wereld en kunt u de hulp van een advocaat gebruiken? Veel stichtingen zetten zich in voor ideële en collectieve belangen en wij staan deze rechtspersonen graag bij. Utopie Advocaten is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden en we horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Heeft u een juridisch probleem?

U geniet van volledige ondersteuning van uw stichting dankzij deze advocaat

Als advocaat zijnde helpen we uw stichting niet alleen bij het behartigen van uw doelstellingen, maar ook bij de professionalisering en strategieontwikkeling. Zo kunt u met uw stichting écht het verschil maken. We adviseren u graag over de regelgeving voor stichtingen en verenigingen en staan u bij in procedures en rechtszaken. Zo staan we u bij in kwesties als het tegengaan van de bomenkap en andere zaken die met de natuur te maken hebben. We zijn namelijk gespecialiseerd in het natuurbeschermingsrecht. Ook voor zaken omtrent het dierenrecht kunt u ons inschakelen.

Marco van Duijn en Etienne Prins

Informeer naar de mogelijkheden voor uw stichting

Bent u benieuwd wat we voor uw stichting kunnen betekenen als advocaat? Of u nu rechtshulp nodig heeft voor zaken met betrekking tot het huurrecht of een ander rechtsgebied; wij helpen u graag. We hebben al vele clienten geholpen met het behalen van hun doelstellingen. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 070-78 300 20 of door een e-mail te sturen naar info@utopie.nl.