Postbus 87 | 2501 CB Den Haag
Bezoekadres:
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
(alleen op afspraak)

Home » Jagen jacht advocaat
Streven naar een betere wereld
Deskundige rechtsbijstand
Diverse rechtsgebieden

Een advocaat die alles weet over jagen en de jacht

bomen advocaten

De jacht is geregeld in de Wet natuurbescherming. Jachtrecht is dus natuurbeschermingsrecht. Vaak wordt met de term ‘jacht’  ook de schadebestrijding en faunabeheer verstaan. Als u meer informatie wilt verkrijgen over jagen en iets wilt doen aan de jacht op dieren, schakelt u het beste een gespecialiseerde advocaat in. Bij Utopie Advocaten helpen we u graag verder met het bereiken van uw doelen en het behartigen van uw belangen die de wereld diervriendelijk maken. We informeren en adviseren u graag over de aspecten van het jachtrecht.

Heeft u een juridisch probleem?

Meer informatie over jagen, de jacht, schadebestrijding en faunabeheer van onze advocaat

Het doden van wilde dieren is in principe verboden. Het jachtrecht is daarop een uitzondering. Daarnaast mogen jagers met een speciale vergunning ook op wilde dieren jagen om schade te bestrijden of overlast te voorkom. Het is dus niet zo dat iedereen zomaar mag jagen. Dit is aan regels gebonden. Als advocaat helpen we verenigingen en stichtingen de jacht en schadebestrijding te toetsen aan de strenge regels die voor het jagen gelden. Bij ons kunt u ook terecht voor hulp in andere rechtsgebieden, zoals:

Marco van Duijn en Etienne Prins

Kom meer te weten over het jachtrecht

Wilt u een advocaat inschakelen om meer te weten te komen over jagen en de jacht? Ons advocatenkantoor helpt u graag verder. Voor meer informatie over onze dienstverlening belt u naar 070-78 300 20 of stuurt u een e-mail naar info@utopie.nl. Ons team beantwoordt graag al uw vragen.