Postbus 87 | 2501 CB Den Haag
Bezoekadres:
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 JR Den Haag
(alleen op afspraak)

Home » Verenigingsrecht advocaat
Streven naar een betere wereld
Deskundige rechtsbijstand
Diverse rechtsgebieden

Een advocaat gespecialiseerd in stichtings- en verenigingsrecht

Muntthee

Bij Utopie Advocatenzijn we gespecialiseerd in stichtings- en verenigingsrecht en u kunt ons als advocaat inschakelen voor juridische hulp bij rechtszaken, procedures of voor advies. Als advocaat helpen we uw vereniging graag bij juridische kwesties, maar ook bij ontwikkeling en strategiebepaling van uw organisatie.

Heeft u een juridisch probleem?

Voor kwesties omtrent het verenigingsrecht schakelt u ons als advocaat in

Als advocaat staan we graag een vereniging of stichting bij die opkomt voor collectieve belangen die de wereld groener en rechtvaardiger maken. Dit doen we door hen te helpen met juridische hulp bij kwesties rondom het verenigingsrecht, maar ook door advies te geven over de organisatie van hun samenwerkingsverbanden. In het Burgerlijk Wetboek, Statuten en Huishoudelijke Reglementen is geregeld wie in een vereniging welke taken mag uitvoeren. We adviseren u graag over deze regels. Als u een advocaat wilt inschakelen die gespecialiseerd is in het stichtings- en verenigingsrecht, staan we graag voor u klaar. U schakelt ons advocatenkantoor ook in voor hulp bij de volgende rechtsgebieden:

Marco van Duijn en Etienne Prins

Kies ons als specialist in verenigingsrecht

Wilt u een advocaat in de arm nemen voor een juridische kwestie omtrent het stichtings- en verenigingsrecht? Als advocaat helpen we uw vereniging graag verder. We hebben al meerdere klanten geholpen met het behalen van hun doelen en we staan ook u graag bij. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u advies? Voor meer informatie over onze diensten neemt u contact met ons op door te bellen naar 070-78 300 20 of door een e-mail te sturen naar info@utopie.nl. We beantwoorden graag al uw vragen.